HKD 2.2 | Herd-Kessel | Kompakt-Kessel B7/B8 | Eck-Kamine (easy-lift) | Grundöfen

 
 

Elemente de constructie pentru cuptoare


Va restituim o parte din traditia culinara.

Nu de mult existau aceste cuptoare in apartamentele blocurilor din marile orase, in bucatariile salariatilor si in bucatariile gospodaresti taranesti.

Cuptorul din chale nu este numai practic ci poate avea si un aspect frumos. Tot mai multi proprietari de constructii au inclus aceste cuptoare in constructia bucatariilor lor sau in incaperile de luat masa.

In societate, gatitul la aceste cuptoare creaza o dubla dispozitie: pe de o parte pentru ca este punctul central cand este mult de gatit si pe de alta pentru ca plita sa este suficient de mare ca suprafata pentru multe vase mici si oale mari care pot fi mutate in functie de necesarul de caldura.

In acest caz ajuta tevile pentru copt/prajit, daca va doriti rezervorul de apa din otel inoxidabil si, de ce nu, cuptorul electronic inzidit sau campul de gatit din ceramica.

Cuptoarele necesita corpuri, usi pentru focare, usi pentru cuptor, usi pentru cenusa, usi pentru maturat funinginea si plite.

Focare de cuptor cu corpuri de cuptor cu compartimente integrate pentru copt, prajit, cu usa de maturat funinginea, lada pentru cuptor din fonta si armatura de alama din seria FONTA CLASICA.

Usa de cuptor cu armatura de fonta si buton din lemn din seria FONTA CLASICA.

Elementele de constructie ale cuptoarelor BRUNNER si corpurile din seria FONTA CLASICA sunt confectioante din fonta masiva, indistructibile, compatibile cu practica curenta si pe deasupra foarte frumoase. Design-ul elementelor de constructie ale cuptoarelor este croit consecvent, in functie de scopul utilizarii lor, fara compromisuri sau ornamente inutile. Garniturile grele la usi sunt motive vechi preluate de la cuptoare vechi de bucatarie si redate autentic. Armaturile usilor sunt din aluminiu compact, slefuit, cu maner de aluminiu sau la alegere, din fonta cu maner din lemn