HKD 2.2 | Herd-Kessel | Kompakt-Kessel B7/B8 | Eck-Kamine (easy-lift) | Grundöfen

 
 

Cazanul cu apa al sobei de teracota

 

Instalatiile termice la teracote cu schimbator de caldura a apei BRUNNER, sunt cele mai salubre pachete forte in materie de crestere a temperaturii apei fierbinti. Pe baza normelor in vigoare ISO-camera de ardere, se disponibilizeaza temperaturi ale gazului de ardere pana la 900 grade C. Aceasta este cea mai buna baza de ridicare a temperaturii apei de incalzit.

Cu cat se zideste mai multa suprafata de schimb, cu atat mai ridicata este componenta fractionata a apei de incalzire. Starea locuintei si capacitatea dorita a acumulatorului decid in final asupra felului cazanului care se va monta: se poate incepe cu cazanul de schimb B7/B8 pentru sustinerea incalzirii cu capacitate mare de acumulare, pana la HKD 4.1sk cu componenta de incalzire maxima pentru incalzirea centrala a teracotelor.

 
 

Privire de ansamblu asupra produsului


       
HKD 4. 1 w HKD 4. 1 HWM HKD 4. 1 SK
Pentru soba clasica cu acumulator, cu componenta a apei de incalzit conectabila (componenta pana la 40%) O soba de radiat compacta cu cazan integrat incalzeste casa (componenta apei de incalzit cam 50% ) Este conceptul cel mai des utilizat la incalzirea cu teracote. Un corp de cazan amortizat cu un schimbator de caldura conectabil faciliteaza o functionare la valori totale a teracotei si cu rol de participant la incalzire cu apa pana la 70%.
     
   
Cazan Compact B4 Cazan Compact B5 Cazan Compact B6

Cazanul mare si compact pentru lungimi de rambleu pana la 50cm cu mecanism de salubrizare integrat (componenta apei de incalzire 55%)

Cazanul inalt si compact pentru lungimi de rambleu de pana la 35cm cu un format inalt, zvelt (componenta apei de incalzire 46%).

Cazanul scund, compact, pentru lungimi de rambleu de 35cm cu un format scund (componenta apei de incalzire 46%).

     
 
Cazan Compact B7 Cazan Compact B8
Cazanul schimbabil/variabil pentru teracote durabile pentru lungimi pana la 35cm (componenta apei de incalzire 40%).

Cazanul schimbabil/variabil perfect pentru teracote durabile pentru lungimi pana la 50cm (componenta apei de incalzire 40%).

   

Pentru obtinerea celui mai înalt grad de eficienta si un aspect linistit al flacarii recomandam clapeta de reglare a debitului BRUNNER, montata în fata aspiratiei hornului.